tiistai 4. lokakuuta 2011

Kissanminttua #2

Kissat saivat puuhunsa kissaminttua


T: " missä se kissanminttu on? "
J: " en mää tiedä, kai se siellä kaapissa on. "
* 10 sekuntia myöhemmin *
J: " et sitten laita sitä paljoa. Jooko?! "
T: " joo en en.. "
* 20 sekuntia myöhemmin *
J: " nyt riittää jo!! Älä laita enempää! "
T: " älä ny! Täytyyhän sitä olla reilusti! "Meillä oli siis taas kissanminttu-päivä kissoilla, kun ihminen suihkutteli sitä pitkin raapimispuuta ja leluja. Kaikki lähti siitä, että me kaksi ihmistä istuttiin olohuoneessa kun tuo mies pohdiskeli ääneen, onko kukaan viettänyt aikaa uuden puun "mökki"-osassa. Itse en muista nähneeni muita kuin Litan siellä, eikä Litakasn ollut kuin pienen hetken. Niin lähti loisto-idea suihkia kissanminttua tänne "mökkiin". Omasta mielestäni pari suihkausta olisi ollut tarpeeksi, mutta suihkuttaja oli eri mieltä.

Kuten arvata saattaa niin kyllähän se "mökki" kiinnosti yhtäkkiä monia. Ensin paikan tutki Nelli, jonka jälkeen paikalle saapui Niba. Niba kävi kerran tunkemassa itseään "mökkiin", mutta Niba taisi tajuta olevansa liian iso sinne ja tyytyi lattialla olevaan pupu-leluun, joka sai myös osakseen kissanminttua. Nelli jätti myös raapimispuun, pienen tutkailun jälkeen ja sohvalle hoitamaan itseään.

Paikan valloittikin Nuppu ja meidän kissanminttu-addikti Jekku. Nuppu löysi itselleen ihan uuden paikan, jossa kukaan ei ollut aiemmin ollut. Jekku kovasti koitti saada koko puuta itselleen, mutta Nuppu ei paikkaansa luovuttanut, vaikka tassusta saikin. Kaikki oli loppujen lopuksi hyvin, kun Jekku vain pääsi Nuppua korkeammalle!

Jekun oli pakko olla kokoajan ylempänä kuin Nuppu
"Ai tähänkö sää haluat mun menevän?"
Paikka johon en olisi ikinä kenenkään kissan uskonut menevän, oli yhtäkkiä Nupusta erittäin kiinnostava, kun se tuoksui kissanmintulle. 

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Mun blogissa on sulle pieni tunnustus! :)

    VastaaPoista