maanantai 2. tammikuuta 2012

Namskis ! #2

Hyvää Uutta Vuotta kaikille !

Se on jälleen uusi vuosi ja uusi vuosi tuhlata rahaa kissoihin. :-) Kurkkasin M&M:n kuittia ja taas tähän "tilikauteen" olemme tuhlanneet 317e. M&M kanta-asiakkuus muuttui viime vuonna. Bonusten saaminen tapahtuu nyt porrasteisesti. Onhan se kiva aina 3kk välein saada ns. ilmaista rahaa ja ostaa niillä vaikka kissanhiekkapussi. Tiukassa rahatilanteessa sekin auttaa! Täytyy vaan muistaa aina näyttää kanta-asiakaskorttia. 

Ostot 3 kk:n aikana
Bonus %
0 - 75 €0 %
yli 75 - 180 €3 %
yli 180 - 300 €5 %
yli 300 - 450 €7 %
yli 450 €10 %


Tällä hetkellä bonusta on kertynyt bonustililleni n.16e. Kyllähän sillä voi ostaa esimerkiksi 16purkkia Applawsin herkkupurkkia ! Mieheni hieman kauhisteli M&M:stä lähtiessämme tuota päälle 300e summaa. En tiedä miksi, mutta siihen sitten vielä kommentoin, että onhan sitä ruokaa tullut ostettua kaksi kertaa Zooplussan kauttakin tämän 3kk aikana, ettei kaikki tuhlattu raha löydy tuosta kuitista. 

Tänään täytyi siis hakea Nellille lisää raksuja, kun vanha pussi on jo syöty. Koska joulu ja uusi vuosi söi suurimmat rahat, ei ollut varaa ostaa kuin pieni 400g Pro Plan Delicate -raksupussi. SUOSITTELEN tämän raksun kokeilemista, jos kissa nirsoilee raksujen kanssa. Nelli on erittäin tarkka kissa ruokansa suhteen. Näiden on pakko olla maittavia, sillä Nelli tuntuu syövän niitä ihan raivolla, kun ruokakuppiin niitä kaadan. 

Nellin lemppariraksuja
Lisäksi ostimme 3kpl 1.05e (-30&) maksavia Brit Caren ruokatölkkejä. Näytti maittavan ja ruoka näytti yllättävän hyvältä. En oikein innostunut Brit Caren raksuista, vaikka niitä olenkin ostanut niiden ollessa tarjouksessa. Eikä niistä tuntunut innostuvan kissatkaan. Enivei. En lukenut tölkkejä sen enempää kuin että mitä makua ne ovat ja yllätyksenä tuli, että ne ovat kastikkeessa. Kastiketölkit tuntuvat maistuvan paremmin meidän kissoillemme.

Brit Care, joka tuoksui nälkäisen ihmisenkin nenään hyvältä..
Eikä näyttänyt yhtään hassummalta.

Nelli on ollut hyvin seurallinen kissa viime aikoina. En juuri missään pääse olemaan ilman Nellin seuraa. Ei sillä, että sitä kaipaisinkaan. Kun Nelli tuli meille, oli tämä alle luovutusiän. (En kaipaa saarnoja tästä, kiitos vaan) Nelli oli hyvin arka pikkukisu, mutta kotiutui pian. Meiltä löytyi ennestään jo 3 kissaa, joten yksin Nelli ei joutunut olemaan. Nelli ei antanut ottaa syliin eikä juuri koskaan tullut sohvalla viereen saatika kerjäämään rapsutusta. Nyt Nelli on aivan toista maata. Tämä tulee heti viereen sohvalle, sängylle tai tuolille. Nelli ei koskaan nuku öitänsä muualla kuin sängyssä minun vieressäni/jaloissani. Kun tulen kotiin, on Nelli ensimmäisten joukossa toivottamassa tervetulleeksi ja näyttää kaivanneensa puskemalla ja naukumalla. Kun Nelli sille päälle sattuu, ei tämä saa tarpeekseen rapsutuksesta. Välillä kun Nellin ohi kävelee, tämä heittäytyy kyljelleen naukumaan, vaatien masuun rapsutusta. 

Katseltiin Nellin kanssa yhdessä "How to train your dragon". :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti