torstai 6. joulukuuta 2012

Joulunodotus

Tänään sain aikaiseksi kaivaa esille joulukoristeemme. Mieheni ei niistä niinkää välitä, mutta itselle on hyvin tärkeä koristella koti jouluiseksi. Joulukuu on mielestäni parasta aikaa vuodesta JOS siihen kuuluu pieni paukkuva pakkanen, valkoinen lumi ja kynttilät. Ja tietenkin oma rakas mieheni sekä ihanat karvatassut. 

On se aina ihana tunne kaivaa tämä laatikko esille !
Nyt kissojen kanssa olen joutunut käyttämään hieman mielikuvitusta koristeiden esillepanossa. En voi laittaa mitä tahansa joulukoristetta minne tahansa minne haluaisin laittaa ne. Esimerkiksi kuvassa näkyvä valkoinen joulunauhakoriste olisi aivan ihana laittaa olohuoneenpöydälle. Kuitenkin jälleen rakkaat kissani muistuttivat minua olemassa olostaan avattuani koristelaatikon kannen. Nelli oli heti syömässä nauhaa, jota on jokainen vuosi himoinnut. Eli ei koristenauhaa olohuoneenpöydälle. 

Ikkunaan laitettavat roikkuvat tähteni joudun laittamaan huomattavasti korkeammalle kuin mitä tahtoisin. Viime vuonna laitoin tähdet roikkumaan liian alas eikä mennyt kuin päivä-pari, kun löysin tähtiä pitkin kämppää. Yhtenä päivänä sainkin sitten Niban kiinni tähtien metsästyksestä. 

Jekkua myös kiinnosti laatikon sisältö. 
Odotan innolla viikonloppua kun suunnitelmissa on joululahjojen paketointia, joulukorttien tekoa sekä pipareiden leivontaa. Joka vuosi kissat ovat olleet mukana näissä jutuissa tavalla tai toisella. Viimeksi Litalla oli kova halu päästä joululahjaksi, kuvasarjan voit katsoa täältä. Myös piparit ovat saaneet kokea osansa kissaperheessä, mitä kävi pipareille vuonna 2011? Sen voit lukea täältä.

" Mitäs hajuja täällä on? Oon haistanut näitä joskus aiemminkin...." - Jekku
Zooplussassa on paljon hyviä tarjouksia lemmikkien tarvikkeisiin ja ruokiin näin joulunalla. Olen kovasti miettinyt tilaavani misuilleni uuden aktivointilelun, nimittäin Catit Design Senses Labyrinthin. Nyt joulutarjouksena sen hinta on vain 16,90e. En pidä hintaa yhtään pahana.

Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä aktivointilelusta? Kannattaako tilata? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti