maanantai 12. syyskuuta 2011

Royal Canin Kissanpäivät

Viikonloppuna 9.-10.9. vietettiin Mustissa ja Mirrissä Royal Canin kissanpäiviä. Täytyihän siellä käydä kun niin hyvältä kuulosti tuo tarjous. Meillä kaikki kissat pitävät noista RC:n Exigent-raksuista, ja jos kaksi pussia saa yhden hinnalla niin miksen hakisi..


RC on ehdottomasti suosituin raksumerkki meidän kissojen keskuudessa

Mukaan tarttui sitten hieman enempi tavaraa. Ostin 6 pussia Exigent-raksuja (400g), jotka maksoivat yhteensä n.15e. Kaupan päälle sain ison RC -peltirasian, joka varmasti löytää paikkansa raksujen säilytyksessä. Lisäksi ostoskassiin tuli kaupanpäälliseksi 3 märkäruokapussia, jotka ovat tehneet erittäin hyvin kauppansa meidän tassuttajille. Ja vielä! Etukuponkeja, joilla saa 4e alennusta loka-,marras- ja joulukuussa, kun ostaa yli 2kg RC raksuja. Mielestäni oli ihan kannattava reissu.

En ole muistanut laittaa juttua Zooplus-tilauksen mukana tulleista raapimispuusta ja yllätyslelusta. Voin sanoa, että puu on ollut kovassa käytössä, mutta valitettavasti tapetti katon rajassa on saanut kärsiä sitäkin enemmän. Yllätyslelunahan tuli kukka-lelu.Lelu kiinnosti tulo päivänänsä, niinkuin aika kaikki uusi kiinnostaa. Ensimmäisenä lelun kimppuun kävi yllättäen Niba, joka jäi hieman päästänsä jumiinkin siihen. Eikä mennyt kauaa kun meidän Hitlerimme jäi leluun jumiin oikeen kunnolla, ja pian täällä juoksikin musta-valko-vihreä-punainen kissa. Onneksi olimme kotona ja sain pelastettua kissaparan ilkeän lelun kynsistä. En tiedä kuinka Jekku olikin niin saanut lelun ympärilleen. Noh arvatakkin saa, ettei Jekku ole leikkinyt kyseisellä lelulla hetkeäkään (ainakaan niin että kumpikaan meistä ihmisistä olisi sen nähnyt) ja muutkin läimäyttävät sitä vai silloin tällöin ohi kulkiessaan. Tähtiä lelu saa surkeat 1/5. Täytyy varmaan kokeilla alkaisiko lelu kiinnostamaan enemmän jos sen hetkeksi laittaa vaatehuoneeseen piiloon.


Lopuksi vielä pieni video-kevennys.


1 kommentti:

  1. Joo, sama homma meillä. Ei jaksanut kukkareuhka kiinnostaa. Ihan surkea kapine Pompulan mielestä. :)

    VastaaPoista