torstai 22. marraskuuta 2012

Kuivausrumpu kuuluu kissaperheeseen


Ollaan miehen kanssa todettu nyt useampaan otteeseen, että meidän perheen paras ostos piiiiiiiitkiin aikoihin on kuivausrumpu. En tiedä mitä kannattavampaa ostosta perheeseen, jossa on useampi kuin yksi kissa. No siis tietenkin imuri on aika kätevä myös, mutta ei nyt aleta viilaamaan pilkkua. 

Laitamme kaikki vaatteet, lakanat, pyyhkeet ja muut tekstiilit kuivausrumpuun. Yllättävän harva vaate on kutistunut tai painokuvat kärsineet. Kalliimpia vaatteeita ei olla edes kuivuriin laitettu. On aivan ihana tunne kun suihkun jälkeen voit kuivata naamasi pyyhkeeseen, josta EI tartu karvoja naamaan. AH ! Tuostakin ongelmasta kärsittiin vuosia turhaan. Olisi pitänyt hankkia tuo kuivari jo aiemmin. 

Olihan se hieman kallis hankinta, mutta jokaisen pennin arvoinen. 

Luulin aluksi, ettei meille voi saada kuivaria, kun vessa on niin kovin pieni ja pesukoneemme on päältä täytettävä. Ei siis olisi mahdollisuutta laittaa pesukoneen viereen eikä päälle. Onneksi rakas mieheni otti kuitenkin selvää kuivareista ja selvitti, että niitähän on siis sellasia, joista vesi kaadetaan ihan omin kätösin pois. Ei siis tarvita vedenpoistoletkua. How cool is that !


Ylempänä kuvassa näkyy kuinka paljon lähtee karvaa yhdestä koneellisesta pyykkiä. Aaaaaika hemmetin paljon vai mitä. On ihan uskomattoman terapeuttista nähdä nuo karvat ja nukat yms tuossa sihdissä, ottaa ne käteen ja heittää roskiin. Ei muuten ole mustissa vaatteissa karvan karvaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti