lauantai 10. marraskuuta 2012

Niba, hengaamisen kunkku


Meillä tilanne Niban ja Litan välillä senkun jatkuu. Edelleen tulee murinaa ja sähinää jos nämä kaksi näkevät toisensa. Olen yrittänyt viedä litaasylissäni Niballe näytille, mutaa sähinä alkaa heti Niban osalta. Ja kun Niba sähisee alkaa myös Lita pitämään kummallisia ääniä. Se kuulostaa ihan varoittavalta miukunalta. Ei tavalliselta. Alkaa pikkuhiljaa käydä hermoille tämä jatkuva säätäminen heidän kanssaan. En yhtään tiedä mitä heidän kanssaan pitäisi tehdä.


Sillon kun Niba pääsee meidän makuuhuoneesta pois olohuone-keittiö -alueelle, on olohuoneen raapimapuu kova juttu. Uskoisin sen johtuvan siitä, että Niba tuntee olonsa turvalliseksi siellä ylhäällä. Miestä käy kovasti jo Niba sääliksi, kun tämä joutuu koin paljon olemaan oven takana omissa oloissaan. Onneksi Niba näyttää olevan suht tyytyväinen oloonsa makuuhuoneessa. Niba ei enää yritä päästä pois sieltä öisin ovea kaapimalla. Ja onneksi Lita kaapii hyvin harvoin ja hyvin vähän ovea olohuoneen puolelta päästäkseen makuuhuoneeseen.

Olemme joutuneet pitämään nyt myös toisen makuuhuoneemme ovea kiinni kun Lita on pissannut sen ihan pilalle. Mutta siitä myöhemmin. Yritämme pelastaa sitä etikan, verhopesun ja ihme-pesuaineen avulla. Sääs nähdä miten käy...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti