tiistai 22. tammikuuta 2013

Aarteen metsästys


On siinä tavaraa...
Kuvassa oikealla näkyvä pieni kullanvärinen askartelupallo on ollut Herra-Niban lempilelu jo usean vuoden. Innostus on uskomanton, kun Niba näkee tämän. Harmi vaan, että myös moni muu meidän karvatassuistamme tykkää leikkiä tällä ja kilpailu siitä on kova. Ja pienen kokonsa vuoksi se pääsee hukkumaan helposti. Jostain kummasta se aina kuitenkin putkahtaa esiin. 


Nämä kaikki löytyi meidän YHDEN sohvan alta, kun aloimme uuden vuoden aattoa edeltävänä viikonloppuna pieneen sohva-projektiin. Vanhat sohvamme lähtivät kaatopaikalle ja uusi saapui tilalle. Kissat olivat innoissaan päästessään leikkimään pölypallojen joukkoon lelujen kanssa. 

Monesti ajattelen kun käyn Mustissa ja Mirrissä ostoksilla, että täytyy viedä jokin pieni lelu kissoille. ( Ja niin kyllä usein käykin, että lelu lähtee mukaan. ) Mutta nyt taas kun näin tuon lelukasan, niin alitajunta huusi että "Nyt riittää, ei ne leiki nuillakaan !" Niimpä jälleen kerran piilotin suurimman osan vaatehuoneeseen pahvilaatikkoon ja jätin vain pari lelua esille. Otan sieltä aina välillä jonkun "uuden" lelun ja pistän esillä olevat puolestaan paitsioon vaatehuoneeseen. 

Ensi kerralla kun mieleni tekee jotain uutta kissoille, mietin kahdesti ennenkuin ostan... siis leluja. Ehkä voisi tehdä taas kotitekoisiakin leluja. Ei aina tarvitse ostaa.. Ideoita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti