sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tunnustus

Meitä odotti tänään kommenteissa tunnustus. Tunnustukset ovat uusi juttu meidän karvakorvataloudellemme, mutta kiitos Kissiminni-blogi.

Tunnustuksen säännöt ovat:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse 5 ihanaa (alle 200 lukijan) blogia, joille haluat tunnustuksen antaa ja kerro se jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset joille tunnustuksen jätit jakavat sen eteenpäin.
  

Meidän kissat valitsivat seuraavaksi uhriksi
Kolmen kissan koplan

Tiedän että säännöissä lukee, että tulee valita 5 blogia, mutta tällä hetkellä seurattua tulee vain Kissiminnin ja Koplan seikkailuja.


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Nelli ja Nellin varpaat

Sain mieheltäni lahjaksi Canonin salaman järkkäriini ja heti täytyi testata sitä. Nämä kuvat ovat kylläkin joulukuulta, kun joulukuun alussa salaman sain. Olin monen monta päivää valittanut, kuinka en saa otettua kivoja kuvia kissoistamme nyt, kun päivät pimenevät liian aikaisin ja pimeys tuntuu kestävän läpi vuorokauden. En tiedä kyllästyikö mies kuuntelemaan valitustani vai halusiko tämä olla mieliksi. :-)

Nämä kaksi kuvaa ovat ensimmäiset, jotka napsasin salaman kera. Vielä salaman käyttö on aika hakusessa, vaikka se on ollut omistuksessa jo yli kuukauden. Jotenkin on tuntunut, ettei ole ollut aikaa tutustua salamaan. Mihinkä kaikki aika hukkuu? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti