maanantai 7. tammikuuta 2013

Uusi vuosi 2013

Heippa jälleen!

Pienen joululoman jälkeen on aika jälleen palata bloginkin pariin. Joulu meni karvakorvien kanssa erittäin hyvin. Yksikään ei syttynyt kynttilöiden vuoksi palamaan, kukaan ei joutunut lääkäriin lahjanarujen vuoksi ja kissapiparitkin sai pitää korvansa. Oli siis onnistunut joulu!

Mitä kaikille kuuluu? No;

Niba: On ottanut itseään niskasta kiinni, kerännyt rohkeutta ja uskaltaunut pois makuuhuoneesta. Erittäin varovaisesti Niba-Herra muualla asunnossa kulkee, mutta kulkee kuitenkin. Litan kanssa edelleen on välit tulehtuneet, mutta paremmin menee nyt kuin esim. kaksi kuukautta sitten.

Pipsa: Pipsa on nauttinut joululomastabi varmaan enemmän kuin minä itse. Ruokaa on tullut kippoihin huomattavasti useammin ja herkkuja on myös annettu herkemmällä kädellä 'nyt on kuitenkin joulu'. Rapsutuksia on myös sadellut enemmän niin meidän perheen ihmisiltä kuin meidän ystäviltä. Pipsa on melkein kaikkien lemppari ja hakemattaankin saa eniten huomiota. Monta päivää Pipsa on viettänyt makoillen joko minun tai mieheni vierellä kehräten ja kuorsaten.

Jekku: Nauttinut kissanpäivistä kuten ennenkin. Jekkukin on hakenut enemmän huomiota nyt kun olemme olleet kotona mieheni kanssa enempi. Myös iltainen hepulikohtaus tuli tutuksi niin meidän perheelle kuin meidän ystäville. Tavarat lenteli ja paikat paukkui. Naapuri-parat,

Nelli: Nelli on ollut oma itsensä. Nauttinut saadessaan enemmän huomiota ja onkin viettänyt paljon päiviä seuraten minua ja miestäni. Nelli on kova tyttö juttelemaan ja pitkiä keskusteluja on käyty. Edelleen on pissoja ollut astioiden ulkopuolella, mutta huomattavasti vähemmän kuin puoli vuotta sitten. Jos astiat pääsevät liian likaiseksi, se näkyy hyvinkin pian Nellin mielenosoituksena.

Nuppu: On saanut paljon irti joululomasta. Meillä on käynyt paljon ystäviä kylässä ja Nuppu osaa kyllä huomiota hakea. Varsinkin miehet ovat saaneet Nupusta kaverin. Saimme vihdoin toisen makkarimme käyttöön ja Nuppu onkin oleillut siellä paljon! Nuppu on myös oppinut ruuan pyytämisen, meinaan juttelemalla keittiössä omalla ruokapaikkallaan. Eikä sitä aina pysty vastustamaan!

Lita: Edelleen meidän talouden poliisi. Jos jossakin kuuluu ääntä, on Lita paikalla salaman nopeudella. Niban murina ja sähinä meinaa käydä hermoille. Usein Lita ampaisee Niban perään, mutta enää ei käy tämän päälle kuten aiemmin.


Mukavaa uutta vuotta 2013 kaikille!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti