tiistai 12. heinäkuuta 2011

Naksutinkoulutusta

Innostuin eilen lukemaan InCat-foorumilta kissojen naksutinkoulutuksista. Olen useasti miettinyt koiran hankintaa siksi, että pääsen kouluttamaan sitä. Nyt on sitten hieman vaikeampi haaste edessä...

!Kissan kouluttaminen!

Monet näyttivät olevan erilaisilla keskustelu-sivuilla kissan kouluttamista vastaan. "Miksi kouluttaa kissaa? Antakaa kissojen olla kissoja". Jos kissa tuntuu pitävän näistä koulutus-hetkistä ja vieläpä tekevän sitä mitä koulutuksessa haetaan takaa, niin miksi kissan koulutus on niin väärin? Kyllähän kissa voi nauttia pienestä aivojumpasta, vaikka suurin motivaatio temppuihin taitaa olla nami.

Anyways..

Tilasin tänään Naksutuskoulutusta kissoille -kirjan netistä, enkä malta odottaa, että pääsen lukemaan sitä. Tiedän ettei kissoista saa samanlaisia temppu-kunkkuja kuin koirista, mutta on se ihanaa viettää kissan kanssa aikaa, vaikka sitten temppuja tehden. Lisäksi hankin tänään naksuttimen. Kokeilin M&M:ssä monia eri naksuttimia käteeni, ja matkaani tarttui 7,90e maksava naksutin.
Kokeilimme tänään Nupun kanssa istumista käskystä...en tiedä totteliko käskyä "istu", mutta tuntui ymmärtävän nopsaan idean, että "jos nyt istun tähän, niin kuuluu naks! ja saan namin". Ei muutakun harjoittelemaan temppuja, eihän sitä Kiinan muuriakaan päivässä rakennettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti