maanantai 11. heinäkuuta 2011

.Once upon a time.

Niinhän se sitten meni, että blogi tuli luotua.
En tiedä miksi.
Ehkä siksi.

Tässä on kumminkin blogini tähdet:Niba


Niba oli perheen ensimmäinen kissa ja hän täytti viime vappuna 4-vuotta. Niba on ihan maatiainen. Niban lempipuuhaa tuntuu olevan kulmilla roikkuminen kuten kuvassa. Ystävät jaksavat aina naureskella asialle.
Pipsa


Perheeseen toisena kissana saapui Pipsa. Pipsa on nyt hieman yli 3-vuotias ja hän on Scottish Fold. Pipsa on kuin Karvinen; hän syö, nukkuu ja syö hieman lisää. Harvoin näkee Pipsaa leikkimässä.
Jekku


Jekku tuli perheeseemme kolmantena ja on nyt n.3-vuotias. Jekku on Niban tavoin maatiainen. Jekku sai pian tulonsa jälkeen äidiltäni lempinimen Hitler nenänsä mustan läikän vuoksi.
Nelli


Nellin piti olla alunperin pikkusiskoni kissa, mutta lopulta Nelli päätyi meidän perheeseemme. Pikkusiskoltani kysyttäessä hyvää nimivaihtoehtoa, ensimmäinen ehdotus oli Hämähäkki-Risto, mutta pienen neuvottelun jälkeen päädyimme Nelliin. Nellin ja Jekun tulon välillä ei ollut paljoa aikaa, molemmat ovat 3-vuotiaita, mutta Nelli on hieman nuorempi. Nelli oli tooodella pieni tullessaan meille. Nelli on myös maatiainen.
Nuppu


Nuppu oli perheen viides ja silloin luulimme, että myös viimeinen hankintamme. Nuppu on saanut ajan myötä lempinimen Nuppi-palli, sillä Nuppu osaa olla välillä hieman hupsu. Nuppu on nyt hieman yli 2-vuotias ja maatiainen hänkin.
Lita


Lita on meidän perheemme kuudes ja varmasti viimeinen hankintamme. Kuusi kissaa on ihan tarpeeksi. Hän on syntynyt 2009 marraskuun lopulla eli on noin 1,5-vuotias sinisilmäinen Ragdollimme. Saimme joulupäivänä 2009 kasvattajalta kuvaviestin Litasta ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Lita on sijoitus-kissa ja hänellä olisi tarkoitus teettää pentuja kasvattajallemme.

Siinä ne kaikki komeudessaan ja kauneudessaan. Tulen kertomaan heistä varmasti lisää, mutta tämä saa riittää nyt näin aluksi. Olen usein miettinyt, onko Suomessa paljon talouksia joista löytyy useampi kuin yksi tai kaksi kissaa? Vai löytyykö kissan kaverina useimmiten koira?

~ Papu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti