lauantai 23. helmikuuta 2013

Kissojen tv

Ei, en ole ostanut kissoille omaa telkkaria jos sitä säikähditte. En ihan niin hölmö ole, kait. 


Puhun tietenkin ikkunoista. Ne tuntuvat olevan kissoille sama kuin useimmille ihmiselle telkkari on. Mukavaa ajanvietettä, jonka avulla ajatukset voi heittää narikkaan...vai voiko?

Olen huomannut tässä vuosien mittaan, että meidän kissojen käkätys on lakannut. Ja mitä olen foorumeilta lukenut, niin todella monen kissa on ikääntyessään jättänyt tämän tavan pois. Edelleen meilläkin kissat tuijottavat ikkunasta pikkulintuja joskus tunti tolkulla, mutta käkätys on kaionnut. Se on hieman harmi, sillä se oli ihan hauskaa seurattavaa.

Käkätyksen ideahan on kuulemma valmistautua tappavaan iskuun, jota kissa suunnittelee tuijotellessaan tulevasta tietämätöntä pikkulintua tai oravaa.


Myös lumen tippuminen katolta on kissoille mielenkiintoista seurattavaa niinkuin veden lotina kun kevät vai alkaa paremmin. Olisi hauska tietää mitä kissat ajattelevat autoista ja ihmisistä, jotka ne näkevät meilläkin 5. kerroksesta. Kissoilla kuitenkin on huomattavasti parempi näkö kuin ihmisillä. Kyllä niiden korvien välissä jotain täytyy liikkua kun välillä jaksetaan olla jopa tunti tuijottamassa samassa kohdassa pihalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti