maanantai 11. helmikuuta 2013

Musti ja Mirri esittää; Kissakarkelot

Täällä meidän M&M:ssä oli viime lauantaina kissakarkelot. Kissakarkeloissa oli näytillä erilaisia kissarotuja kuten
Näistä burma, burmilla ja korat oli uusia rotuja, joita en ollut koskaan aikaisemmin nähnyt. Enkä kyllä oikeastaan kuullutkaan moisista roduista. Burmillat olivat ehdottomasti söpöimmät kaverit siellä, niillä kun ikää oli vasta 6kk. Pyhmä Birma oli todella kaunis ja Cornish Rex oli todella jännän näköinen.

Kissakarkeloilla oli myös Kisu Ry:n edustajia kertomassa toiminnastaan. M&M jakoi parin-kolmen viikon ajan mainoksia kyseisestä päivästä. Mainoksessa oli, että jos nurkista löytyy turhana leluja ym. kissaroinaa, niin ne voi tuoda Kisu Ry:lle kissakarkeloille. Niimpä aloin lauantaina kaivamaan kaappeja leluista ja turhista kipoista sun muista.  


Kisu Ry:lle lähti 3 ruokakippoa, pentujen pissa-astia, kalsiumia ja useita leluja. Mietin hetken aikaan, että suostuuko Kisu Ry vastaanottamaan avattua kalsium-purkkia, mutta onneksi ottivat. Montaa tablettia en käyttänyt pennuille viime kesänä ja muuten olisi jääneet käyttämättä. 

Leluista yritin ottaa parhaimman oloiset, joilla meidän kissat eivät nyt niin erityisesti leiki. Toivottavasti ne tuottavat iloa toisille karvatassuille. Tuli ihan kiva mieli kun sai antaa pois tavaroita tietäen, että joku varmasti hyötyy niistä. 


M&M:ssä oli mukava tarjous 400g RC:n raksuista; ota 2 maksa 1. Pitihän tämä tarjous hyväksikäyttää. Ostimme Litan Hair&Skin raksuja kaksi pussia, Nupulle Exigent Aromatic raksuja yhden pussin ja Niballe Indoor raksuja yhden pussin. Lisäksi mukaan lähti Nellille raksuja, Feliwayn täyttöpullo ja Applawsin kanaa. Ennen mitään alennuksia kassakone näytti hinnaksi 65e, mutta raksu-tarjouksen ja bonusten jälkeen maksettavaksi jäi hieman päälle 20e. 


Mustin ja Mirrin bonukset ovat erittäin käteviä ja monesti ovat pelastaneet päivän. Välillä on kiva mennä ostamaan kissanhiekkaa, eikä tarvitsekkaan antaa 10e kassaneidille HIEKASTA. On ihan hullua ajatella kuinka paljon mekin olemme kissanhiekkaan tuhlannut rahaa vuosien mittaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti