tiistai 5. helmikuuta 2013

Tervehdyskomitea karvakorvat


Nuppu, Pipsa ja Jekku odottamassa ruokaa ihmisten saavuttua kauppareissulta

En tiedä kuinka muiden kissat toimivat, kun ihminen/ihmisiä tulee kotiin, mutta meillä odottaa joka kerta, vähintään kahden kissan, tervehdyskomitea. Välillä tuntuu siltä, että meidän kissat kuulevat äänestä, milloin hissi pysähtyy meidän kerrokseen. (Asumme suht vanhassa talossa) Vai tulevatko kissat eteiseen vasta siinä vaiheessa, kun kuulevat avaimen menevän lukkoon? Joskus kylläkin tulen kotiin niin hiljaa kuin mahdollista ja silti siinä eteisessä tuijottaa pari silmäparia, kun avaan välioven.

Mietimme välillä mieheni kanssa, että tulevatko kissamme joka kerta ulko-ovelle vastaan, kun he kuulevat hissin pysähtyvän meidän kerroksessamme tai muuta ääntä meidän kerroksestamme. Ajattelevatko karvakorvamme, että "hei nyt se ruokatoimitus tulee, mennäänpä vastaan ilmoittamaan, että meillä on nälkä". Ja pettyykö kissa, jos kukaan ei tulekkaan ulko-ovesta sisään vaikka ääniä kerroksestamme kuuluu?

Olisi se kyllä aika orpo tunne, jos tulisi ovesta sisään, eikä kukaan olisi vastassa...

a home without a CAT, 
is just a house...

4 kommenttia:

 1. Meillä on yleensä vastaanottokomitean sijasta saattokomitea. Kun kissalapset huomaa, että mamma tekee lähtöä, ne siirtyvät ovelle, tai takin/laukun päälle ja tuijottavat paheksuvasti, tai yrittävät änkeä mukaan :D Monesti ovatkin livahtaneet jakojen välistä rappukäytävään...

  http://parastaikina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ne tulevat salamannopeasti juuri silloin, kun te tulette : ) Olen siitä ihan varma.

  VastaaPoista
 3. Meillä vaimon työmatka kestää 2 minuuttia. Välillä kissat istuu jo 5min ennen hänen tuloaan ulko-ovella.

  VastaaPoista
 4. Voikohan kissa "tietää" ajan jolloin kotiin tullaan, jos se toistuu sen viisi päivää viikossa melkein minuutilleen? Ja siksi osaa odottaa kotiintulijaa? :-) Ja Mayo, se saattaa olla juurikin noin, että saapuvat salamana paikalle pahanteoistaan kun kuulevat oven aukeavan :-)

  VastaaPoista