maanantai 25. helmikuuta 2013

DoppelgangerMeidän Niba ja Nuppu ovat ainakin omaan silmään niin tyypillisen kissan näköisiä kuin kissan on mahdollista olla. Olen katsonut monien kissablogien kuvia ja TODELLA monessa näkyy aivan Niban tai Nupun näköisiä kissoja. Mikähän siinä on, että vaikka kissoja on jos jonkinmoisia, niin maatiaiskissoista suurinosa tuntuu olevan (ainakin täällä Suomessa) tuollaisia Nupun ja Niban värisiä tai sitten harmaita raitakisuja, jonka itse varmasti nimeisin tuhansien muiden mukana Viiruksi. Voikohan tuo kuviointi ja nuo väriyhdistelmät olla jotenkin dominoivia tjn ja ne sitten aina periytyvät pennuille? Jos teillä on parempaa tietoa, niin jakakaa se ihmeessä, niin sihteeri saa yhden mieltä raksuttavan asian pois. 

Selailin Kisujen sivuja tuossa viikko sitten ja vastaan tuli yksi aivan Niban näköinen kissa ja kaksi aivan Nupun näköistä kissaa. Hassua, että Nupun doppelgangerit on yleensä huomattavasti laihempia. Pitäisikö meidän syöttää Nuppua enempi...?

En kyllä raaskisi päästää omia kissojani ilman kaulapantaa pihalle, jos heidän antaisin omin mielin siellä kulkea. Jokuhan pian luulisi meidän kisuja omakseen, jos meidän karvakorvat sattuisivat väärille kulmille. No eikai nyt sentään. Mutta kyllä ehdottomasti kaulapanta kuuluisi varustukseen. 

Pienet asiat ne ihmismieltä kummastuttaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti