perjantai 12. elokuuta 2011

Zooplus.fi

Tuli taas tuhlattua..vaikka rahaa ei ole. Mites tässä nyt näin kävi jälleen? Rakkaudesta kissoihini !

Olen kyllästynyt karjumaa, kiljumaan ja mölyämään, kun kissat terottavat kynsiään meidän olohuoneen sohvaan, olohuoneen mattoon tai keittiötuolien päällysteisiin. "NIBA LOPETA!" "NUPPU NYT SITTEN!" Niimpä laitoin visan laulamaan ja tilasin zooplussasta yksinkertaisen, halvan ja sisustukseen sopivan kiipeily/raapimispuun. Arvosteluissa puu ei saanut mitään hirveitä kehuja tukevuuden suhteen, mutta kyllähän se pystyssä saa pysymään kun laittaa sen pysymään. Pitää vaan olla vehkeet ja vermeet.

Lisäksi mukaan tarttui kissojen ruokapurkkeihin muovikansia, joiden toivon estävän kissanruuan hajun jääkaapissa. Hintaa tuli yhteensä hurjat 2,3e kun otin kahta eri kokoa. Saa nähdä tuleeko kuinka paljon käyttöä, mutta eipä nyt ihan hirveä häviö taloudellisesti ole, vaikka jäisi kaapin pohjalle.

Myös jotain pientä hupia kissoille tulee puun lisäksi. Vihdoinkin raaskin laittaa rahaa Catit Design Senses -leikkirataan. Leikkirata oli tarjouksessa 12e kun normaalihinta on melkein 20e. Kovasti ihmiset oli kehunut rataa ja kaikki melkein antanut 5 tähteä. Arvostelen radan kuvien kanssa heti kun paketti kotiin saapuu. Tilaajalahjana tuli jokin kukkalelu kissoille, josta laitan myös kuvan kun sen käsiini saan.

Tilaako moni kyseisestä paikasta? Mitä tilaatte ja tuleeko paljon halvemmaksi kuin eläinkaupasta hakeminen?

5 kommenttia:

 1. Hei oot tilannut näköjään aika samoja tuotteita kun minäkin ihan vasta. :) Tilasin samat muovikannet ja samoin leikkiradan, kun oli tarjouksessa ja monen blogikissan suosikki eli hyväksi kehuttu. Samaan syssyyn laitoin myös kissanruokaa tulemaan. Huippua huomata että muutkin on yhtä sekasin ja tuhlaavat euroja noin vain kissatarvikkeisiin ;) Kerran aiemmin olen tilannut zooplussalta ja toimitus tuli ehjänä perille. Tilasin raapimapuun ja postimies kantoi sen selkä vääränä ovelle saakka. Muistaakseni meni vähän yli viikko kun tilaus saapui. :)

  VastaaPoista
 2. Itse olen kanssa kerran aiemmin tilannut zooplussasta ja silloin tilaukseen meni Lucky Kitty -vesilähde, josta olen tänne kirjoittanutkin. Paketti tuli alle viikossa ja ovelle saakka. :-) Rahaa menee ehkä vähän liiaksikin kissoihin kuukauden aikana. Tuossa kirjoitinkin että meinaan tämän kuukauden laittaa ylös kaiken mitä kissoilleni tilaan/ostan ja kuukauden lopulla lasken yhteen kulutetut eurot ja sentit. :-)

  VastaaPoista
 3. Joko sulle on tullu paketti? :)

  VastaaPoista
 4. Ei ole vielä ! Toivottavasti tänään tulisi, niin pääsisi kirjoittamaan ja kuvailemaan. :-)

  VastaaPoista
 5. Ei oo mullekkaan vielä! Ärsyttää tämä odottaminen kun pitäs olla hetikaikkimullenyt! :)Sillä kyselen, kun ihan mielenkiinnosta jo ootan sun päivitystä siitä aktivointilelusta. :) Jospa ne paketit ens viikon alussa meille tulis...

  VastaaPoista