keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Lisää pentuja??

Tuossa pari viikkoa sitten kasvattaja heitti esille aika mielenkiintoisen aiheen. Nimittäin toisen pentueen tekemisen. Aluksi ajattelin mielessäni, ettei se tule ikimaailmassa sopimaan miehelleni, kunnes toin asian esille ja yllätyin. Mieheni nimittäin sanoi, että pentue voidaan tehdä jos pennut voivat asua ensimmäiset viikot kasvattajan luona. Mieheni kun ei kuulemma jaksa sitä kakka-rumpaa, mikä on ennenkuin pennut tajuavat hiekkalaatikon idean. En voinut siinä tokaista takaisin kuin

 "JA SINÄKÖ OLET NIIN HIRVEÄSTI JOUTUNUT SIIVOAMAAN PENTUJEN VUOKSI?! " 
äänensävyn voitte kuvitella itse..

Välillä tuntuu, ettei mieheni oikeen ymmärrä kuinka hemmetisti teen työtä tämän asunnon siisteyden vuoksi. Tämä blogi ei kuitenkaan ole mikään parisuhde-blogi, joten jätetään tuo aihe yhteen kommentiin vain. 

Eli idea olisi, että Litalle laitettaisiin hormooni-implantti noin vuodeksi, jonka jälkeen Lita astutettaisiin. Pennut olisi ensimmäisen 5-7 viikkoa kasvattajan luona, kunnes osaavat käydä itse pissa-astialla. Kasvattaja puhui kyllä, että josko jo ensi keväänä tehtäis pennut, mutta kyllä tarvitaan enemmän tokenemis aikaa tästäkin rumbasta.


Asiaa täytyy nyt miettiä hyvin tarkkaan kaiken tämän sekamelskan keskellä. 
a) Jos Litan ja Niban välit eivät korjaannu, niin miten tänne voi mitään pentuja enää koskaan hankkia?
b) Jos tämä kaikki on nyt jo miehelle liikaa, niin kuinka tämä jaksaisi uudelle läpikäydä tämän?
c) Mitäs jos tämä eläintarhanhaju ei lähde vuodessakaan? -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti