keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Narures:menu

Mustin ja Mirrin valikoima oli laajentunut jälleen. Ei mikään tänään tullut tuote, mutta pari viikkoa vanha. Nyt siis tarjolle oli tullut Natures:menu. Tuote on ilmeisesti lähtöisin Britanniasta. Tuote on kehitetty jo vuonna 1981 eli viime vuonna tuote juhli 30-vuotisjuhlia. 

Meillä tämä maistui yllättävän hyvin. Olin hieman yllättynyt, sillä yleensä uudet ruuat otetaan vastaan hieman kummaksuen. Ruuan hotkiminen ja menekki saattoi johtui kyllä siitä ettei karvakorvat olleet saaneet ruokaa yli 8 tuntiin. Sen jälkeen taitaa maistua ruoka kuin ruoka...paitsi Nellille. Nelli ei tähän koskenut. Ei edes kana-kalkkuna -vaihtoehtoon. Haistoi pari kertaa, kaapi ympärystää ja meni pois.


Tuotetiedot kana-kalkkuna-versiosta M&M:n sivuilta:

Raaka-aineet: kana (väh. 43 %), kalkkuna (väh, 28 %), mineraaleja
Ainesosa-analyysi: proteiini 10 %; raakaöljyjä ja rasvoja 6,5 %; raakatuhka 2,5 %; raakakuituja 0.4 %; kosteus 79 %, A-vitamiini 2000 IU/kg, tauriini 200 mg/kg

Hivenaineet ja vitamiinit: Vitamiineja: D3-vitamiini 200 IU/kg, E-vitamiini 20 mg/kg. Hivenaineita: kaliumjodidi 0.2 mg/kg, mangaanioksidi 2,1 mg/kg, sinkkisulfaattimonohydraatti 10 mg/kg. 

2 kommenttia:

  1. Meillä on kans testattu tätä uutuutta ja ihan hyvin maistui.. Plussaa kyllä tuosta että on täysravinto eikä täydennysruoka :) Ja ei ole mitään viljamössöö. Meillä, kun kissat syövät pääasiassa märkäruokaa..

    VastaaPoista
  2. Musta oli tosi kiva, kun noita saa ostettua sillain, että pelkkää tuota kana-kalkkuna -versiota tai pelkkää liha-kana-versiota niissä lootissa. :-)

    VastaaPoista