maanantai 22. lokakuuta 2012

Voi nirsoilija

Meidän Nellin suurinta herkkua kaupan kissanruuista on nuo Applawsin chicken breast -tölkit. Nelli saa syödä tälläisen purkin kerran päivässä. Nyt kuitenkin ne oli loppunut kun kävin M&M:ssä. Ja kun kysyin että koska niitä tulisi mahdollisesti lisää, ei osannut myyjä sanoa. Daam!

Jouduin siis ostamaan jotain muuta sillä tölkit olivat kotoa loppu. Päädyin Almo Narureen ja Pro Planiin.

Olen varmaan jo aiemmin kokeillut tuota Pro Plania ja jo silloin todennut ettei se maistu meillä. Ainakin tällainen dejavu iski kun avasin tölkin ja totesin jälleen kerran sen olevan jostain paten tapaista. Tuollaiset mössöt eivät vaan tunnu kelpaavan meillä.

Almo Nature maistui, mutta pienen alku haistelun jälkeen. Vähän Nelli tuntui katsovan siihen tyyliin että "mitäs tää nyt on, pitääkö tätä syödä?"

On se vaan sellainen nirsoilija. Meidän M&M:stä on ollut Nellin raksut jo useamman viikon loppu (tai sitten menen aina väärään aikaan ostamaan niitä) ja olen joutunut ostamaan kaikenlaisia muita raksuja. Ei vaan tunnu maittavan ne muut. Pakko vaan on jotain syödä kun nälkä on tarpeeksi suuri. Näin se tuntuu ainakin olevan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti