torstai 13. syyskuuta 2012

Catnips


Kävin hakemassa kissanhiekkaa Mustista ja Mirristä töiden jälkeen. Siellä oli meneillään inventaario ja siellä oli vaikka mitä tavaroita alessa. Osa oli -20% ja osa oli jopa -70%. Meinasin ostaa jälleen pari ruokakippoa ja lelua, mutta onneksi olin järkevä enkä tuhlannut moisiin ! 

On tuo rahatilanne aika retuperällä..


Mutta näitä en voinut vastustaa. Neljä kappaletta Catnip-leluja. Herkullisen värisiä eikä hintakaan ollut paha, 3,90e. Sitten vielä kun tein kännykällä check in:nin Tampereen Musti ja Mirriin sain siitä -15%. Kappalehintaa jäi siis noin 80 senttiä. 

Pystyin jo näkemään sieluni silmin kuinka pennut leikkivät näillä. Ja niinhän he leikkivät. Leikkivät niin kovasti etten saanut edes kunnon kuvaa otettua näistä tilanteista. Joku päivä täytyy kyllä kaivaa vanha digikamera ja ottaa hieman videokuvaa pentujen touhuamisista ennenkuin pennut lähtevät uusiin koteihinsa. 


Nyt näillä leluilla leikkivät meidän isot kissat. Yllättäen Jekku suurimpana Catnip fanina tappaa jokaista lelua vuorotellen. Myös Lita on yllättävän paljon leikkinyt, vaikka aiemmin edes vihreä laservalo ei ole saanut liikettä Litaan, kun tämän on täytynyt vahtia vauvojaan.

" aaahhh... catnip "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti