tiistai 25. syyskuuta 2012

Lets clean up the mess


Sain M&M:ltä sähköpostiini jälleen tarjousviestin. Normaalin "valinta-poisto" -taktiikan sijaan, menin ja oikeasti luin viestin. Tämä on nyt toinen kerta kun avaan M&M:ltä tulleen viestin ja toinen kerta kun sen vuoksi lähden kaupoille. Viestissä oli erilaisia tarjouksia juuri kissatalouteen ja tällä kertaa löytyi paljon siivoukseen tarkoitettuja tuotteita. Ja koska jokainen, jolta kissoja löytyy (varsinkin useampi) tietää, että siivous on kaiken AjaO, jos haluaa että vieraat tulevat toistekkin kylään. Meillä varsinkin nyt kun tuo Nelli on ottanut taas tavaksi pissailla ties minne. Tarvitaan kunnon aineet, jotta paikat saadaan siistiksi. Eniten pissailussa häiritsee juuri siitä jäävä haju huonekaluihin. Varsinkin sohva on sellainen, mikä olisi kiva pitää hyväntuoksuisena ja puhtaana. Siinä kun ne vieraat yleensä istuvat.

Mainosten uhrina mieheni kävi pyynnöstäni ostamassa meille Simple Solution Extreme Stain and Odour -pesuaineen.


Se on kehitelty juuri eläimistä johtuviin likatahroihin ja hajuihin, kuten oksennus-, virtsa- ja ulosteongelmiin. Sen pitäisi poistaa pissailusta jäävät hajut, joten kissa ei koe halua pissata samaan paikkaan uudelleen. Sama periaate kuin Feliway-suihkeella. Täytyy nyt katsoa pitääkö sitä ostaa nyt, jos tämä tuote oikeasti toimii.

Luin muutaman arvostelun tästä tuotteesta ja ainakin koira-ihmisillä tämä on toiminut vallanmainiosti. En tiedä miltä koiranpissa haisee sisällä, mutta kissanpissassa on ainakin niin vahva haju, että sitä ei ihan pelkällä vedellä putsata.


Käyttöohje on simppeli:

1. Poista kiinteä tai nestemäinen lika puhdistettavalta alueelta. Suihkuta Simple Solutionia puhdistettavalle alueelle. Jos puhdistettava asia on matto, tulee ainetta suihkuttaa 2x puhdistettavan alueen kokoinen alue. 
2. Odota 5min tai enemmän jotta entsyymit ja pro-bakteerit pääsevät tekemään työnsä. Pyyhi ylimääräinen kosteus esim. mikrokuituliinalla tai rätillä.
3. Anna alueen kuivua itsestään.


Tuotetta voi käyttää myös pyykkien pre-washina. Simple Solutionia suihkutetaan likaiselle alueelle, esim. kissan pissaamalle paidalle. Annetaan sen hoitaa hommaansa 10min ja sitten pyykki koneeseen.

Me puhdistimme lattiat tällä aineella ja myös sohvan käsinojat. Käsinojista lähti pissanhaju, mutta edelleen kohta, johon Nelli on pissannut, näkyy melko selvästi. Täytyy varmaan toistaa putsaus tällä aineella. Tuotteen tuoksu on melko eriskummallinen. Se ei ole todellakaan pahanhajuinen, ainakaan omaan nenääni, mutta se ei myöskään ole hirveän raikas. Ainakaan mikään kukkais- tai sitrustuoksuisen raikas. Lattioiden pesusta jäi kyllä kiva tuoksu ilmaan, mutta ei ihan samanlainen kuin vaikka Ajaxilla pestäessä.


Pst ! Simple Solutionin kotisivuilla on vaikka mitä tuotteita juuri eläinperheisiin. Musti ja Mirri tarjoaa näistä melko useaa. Kannattaa käydä katsomassa, josko sieltä löytyisi apu teillekkin.

2 kommenttia:

  1. Mä olisin tota kans ostanu viime perjantaina, mutta oli loppunu Hyvinkäältä :( Pitänee ostaa myöhemmin..

    VastaaPoista
  2. Meillä ainakin toimi sohvan käsinojan putsaamisessa, että vielä ainakin uskallan suositella. :-)

    VastaaPoista