keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Nelli-tyttö

Nelli ja Nellin tumppu-tassu
On taas saanut putsata Nellin pissoja ties mistä. Milloin keittiöstä, milloin olkkarinpöydältä ja milloin makkarista. Voi että joskus menee hermot, kun tuntuu että joka puolella on nyt pikkupissoja.

Nellin ei pitäisi merkkailla, koska tyttöhän on leikattu, mutta pissat joita tämä tekee ympäri kämppää ei ole kunnon pissoja vaan hyvin pieniä, erittäin paljon merkkauspissoja muistuttavia. En tiedä voiko olla että Nelli nyt ressaa tuosta Niban ja Litan aiheuttamasta häslingistä täällä sillä, että päästelee pieniä pissoja pitkin ja poikin turvatakseen olonsa?

Täytyy myöntää, että välillä astia on kyllä huonossa kunnossa, kun jotenkin kummasti tuo mies aina "unohtaa" putsata astian kun pyydän tämän tekemään vaikka minun ollessa töissä tms. Silloin ymmärrän ettei Nelli tahdo mennä astiaan, mutta on myös kertoja, jolloin astia on täysin puhdas ja silti pissat löytyy vaikka kuivausrummun edestä. Huoh.

Tänään huomasin heti Nellistä, että tämä etsi hyvää pissakohtaa makkarimme matolle, kun nenä pitkin maata kuljettiin eteenpäin. Matossa saattaa olla jokin vanha pissa, joka nyt houkutta Nelliä pissaamaan siihen uudelleen, sillä kun huomasin Nellin ottavan pissaus-asennon, niin huusin tälle tottakai toruvaan ääneen että "Nelli" ja tämä meni hieman hämilleen, katsoi minuun ja maukaisi. Kyllä, Nelli ymmärtää äänensävystä milloin on tehnyt jotain väärin ja osaa myös hävetä touhujansa. Kuinka äkkiä asia unohtuu, se on eri asia. Nostin kuitenkin Nellin sitten samantien pissa-astiaan, mutta ei tämä sinne pissannut, mikä puolestaan vahvistaa uskoani siihen, että Nelli nyt jollain tavalla merkkailee. Pitäisiköhän ostaa taas Feliwayta, jos se auttaisi...

Vihreät simmut tuijottivat pentuja hyvin tarkkaan...

2 kommenttia:

  1. Voisko kyseessä olla jonkin asteinen pissatulehdus? Silloinhan myös esiintyy noita hutipissoja.. Harmillisia tollaset :( Tietty hiekkiksien siisteys vaikuttaa ja niiden määrä, teillähän on kuitenkin monta kissaa. Toivottavasti pissailu loppuu nopeasti :)

    VastaaPoista
  2. Aiemmin kun Nellillä oli samanmoista ongelmaa löytyi pissatulehdus sitten eläinlääkärissä. Silloin Nelli ei mennyt oikeastaan KOSKAAN pissa-astiaan, vaan pissat tuli aina PEHMEILLE materiaaleille kuten sohvalle, sängylle, matolle jne. Ell selitti tätä ilmiötä sillä, että Nelli on saanut kammon kissanhiekkaan ja kivuaalisen pissaaminen yhdistelmään ja nyt hakee helpotusta pehmeän alustan avulla. Ja tuolloin pissat olivat oikeen kunnon pissoja. Nyt pissat ovat pieniä, enemmän juuri merkkauspissan oloisia. Meidän kaksi muuta pissa-astiaa on pentujen sekä Litan käytössä joten isoilla kissoilla on ollut vain yksi astia. Tätä olemme pyrkineet putsaamaan vähintään kerran päivässä. Normaalisti on siis 2 astiaa käytössä, yksi vessassa ja yksi makkarissa. Nyt mieheni muisti että meillä on yksi umpinainen astia vielä kellarissa ja kävi hakemassa sen makkariin. Avonainen astia ei oikein sopinut makkariin. Tuoksut olivat mielenkiintoisia :-D Kerron kyllä miten käy Nellin pissailun.

    VastaaPoista