keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Laatikko-Niba, laatikko-Niba, mitä sää puuhaat, torkutko?

"Sanoinko mää sulle jo missä Niba on ollut koko päivän?" -t
" Et?" -j
"Se on maannut sellasessa jääkaapin vihanneslootassa koko sen ajan mitä oon ollut hereillä. Se oli siinä kun heräsin, se oli siinä kun tein ruokaa, se oli siinä kun kattelin SoA:ta läppäriltä ja se oli siinä kun lähdin sua hakemaan. Onkohan se siinä vieläkin kun mennään kotiin?" -t


KYLLÄ OLI! 

Nibassa on varmaan enemmän viiksiä kuin karvoja
Tämä vihanneslootassa makaaminen on ollut nyt ihan number one place for Niba parin päivän ajan. Tosiaan eilen kun tulimme miehen kanssa kotiin, niin Niba oleili edelleen keittiöntason päällä vihanneslootassa. Mies siinä totesi, ettei me voida enää laittaa lootia takaisin jääkaappiin, kun niistä on tullut Niban hengailupaikka. 

Luulis että on epämukavaa kun tassut on noin solmussa ja lytyssä?
Nibasta on tullut taas oma itsensä. Kulkee täällä äijänä kuten aina ennen Litan koulutusta ja tuppaa jälleen kiusaamaan Nelliä. On sekin kyllä kumma, että Nelli sai rauhan kun Niba oli paniikissa Litan ja Jekun vuoksi, mutta nyt kun se alkaa olemaan oma itsensä, niin johan saa Nelli juosta tätä sängyn alle piiloon! Välillä kun menee hermot niin olen vain tokaissut Niballe, että päästän kohta Litan kouluttamaan sitä lisää, jos ei jätä itse Nelliä rauhaan. 

On muuten aika jännä kuinka sitä tulee juteltua kissoille ja uhkailtua niitä, aivan kuin ne nyt ymmärtäisi mitä sinä juuri niille sanoit. 
"JOS ET NYT LOPETA TOTA JUOKSEMISTA, NIIN TEEN SUSTA TALVEKSI KARVAHANSKAT" 
Ja juokseminen jatkuu.
Mitäs sitten teet? 
Huudat saman uudelleen ja lisäät vaan "NIBA, KUULITKO?!"
Ihmiset...

Enään Niba ei siis sähise tai murise Jekulle saatika muille kolmelle isolle kissalle, mutta auta armias, jos Niba näkee Litan makkarin ovenraosta. Hirveä sähinä ja murina alkaa samantien. Meillä on aina jompi kumpi, Niba tai Lita, makkarissa lukkojen takana kun toinen on vapaa kulkemaan makkari-olkkari -aluetta. Meillä on sänky ihan oven vieressä ja välillä jos Niba makaa sängyllä se saattaa nähdä vilaukseltaan Litan makaavan eteisen lattialla ja sitten alkaa sähinät, suhinat ja murinat.

 Mies ääneen pohdiskelikin että mitäs jos Lita ja Niba ei enää koskaa tule toimeen, mitä sitten tehdään?  


ja haukotus... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti