maanantai 17. syyskuuta 2012

Rentoa meininkiä

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille !Täällä oli hyvin laiska viikonloppu niin ihmisten kuin kissojenkin osalta. Ei tullut paljoa lähdettyä pois kotoa kun mieheen iski ruokamyrkytys perjantaina. Tästäkö vasta kissat pitivätkin, kun ihmiset paijasivat ja ruokkivat minkä kerkesivät. 

Vili, Iita ja Tamara
 On niin hassua katsella pentuja nyt ja muistella aiemmista postauksista, kuinka paljon pienempiä pennut olivat muutama viikko sitten. Tuntuu kuin se olisi ollut viime viikolla, jolloin täytyi käsin laittaa kiinteää ruokaa pentujen suuhun, kun nämä eivät muutoin suostuneet sitä syömään.

Nyt puolestaan on niin, että jos ruuan antamisessa kestää, alkaa pennut kiipeillä housunpunteissa. Ei ehkä kannattaisi opettaa moiseen, mutta minkäs teet kun ovat niin ihania. Saavat kyllä niin paljon anteeksi söpöytensä ja pienuutensa vuoksi.Olohuoneen raapimispuusta on tullut pentujen yksi leikkipaikoista. Sinne on myös mukava nukahtaa rankkojen leikkien päätteeksi. Se on aika jännän näköistä, kun pienen pienet kissat hyppäävät korkealta vailla minkäänlaista itsesuojeluvaistoa ! Välillä tuntuu, että ne hyppäisi varmaan parvekkeelta alas, jos siihen tulisi mahdollisuus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti