torstai 12. heinäkuuta 2012

Chilien istutus Nellin kanssa

"Oon odottanut yli kuukauden, että saisin tän hyllyn ja amppelitelineen parvekkeelle. Ja nyt kun olet kipeenä, niin voit laittaa ne?" -j
"Haluan ne chilit parvekkeelle..." -t
Niimpä siinä sitten kävi, että yli kuukauden, ellei jopa yli kahden kuukauden odotuksen jälkeen sain parvekkeelle ihanan kirpparilta ostamani hyllyn ja amppelitelineen. Ei siihen vaadittu kun sairas aviomies. 

Chilien istutusta ei tarvinnut hoitaa ihmisten kesken, kun avuksi tuli nelijalkaisia ihanuuksia. Nelli ja Nuppu seurasi hyvin tarkkaan koko istutusprosessia. Siinä vaiheessa, kun mies alkoi poraamaan parvekkeella, kaikkosi kissat. Kieltämättä meteli oli aika kova, ja jos kissoja pelottaa jo imurinkin ääni, niin en yhtään ihmettele, jos porakone sai kissat juoksemaan sängyn alle. 


Parveke on kevät-syksy-akselilla hyvin suosittu paikka meidän kissojen keskuudessa. Keväällä kun ilmat alkaa lämmetä, tulee miehelle halu siivota parveke siistiksi, jotta kissat voidaan päästään sinne. Meillä tuppaa talven aikana romua kertymään parvekkeelle. Paha tapa ! Varsinkin Nuppu ja Niba viihtyvät parvekkeella. En tiedä kuinka uskalsin päästää kissat parvekkeelle meidän asuessa luhtitalossa. Asuimme periaatteessa ensimmäisessä kerroksessa, mutta toisaalta taas toisessa. En tiedä kuinka luhtitalon kerroksia aletaan laskemaan. Emme kuitenkaan siis asuneet maantasolla, tästä syystä lasken meidän asunnon toiseen kerrokseen, mutta asuimme heti maatasosta seuraavassa kerroksessa eli toisessa kerroksessa. Annoimme kissojen olla parvekkeella välillä ilman valvontaakin, eikä meillä ollut mitään parvekelaseja tai verkkoa estämässä kissojen hyppäämistä pois. Hulluja ihmisiä olemme olleet !! Olen kauhistellut samaa asiaa jo aiemmassa kirjoituksessa. Siellä näkyy myös kuinka Niba kurkottelee ihan äijänä parvekkeen kaiteelle.

Nelli seuraa ihmisten tekemisiä

Toinen leikkirata on löytänyt paikkansa kesän ajaksi parvekkeelle.

. ~ . -------------------------------------- . ~ . 

Kasvattajalta tuli aamulla viesti, jossa tämä kertoi Litan synnyttäneen pennut viime yönä viiden aikaan. :-) Pentuja syntyi yhteensä hurjat 5 kipaletta, joista 3 oli tyttöjä ja 2 poikaa.
ONNEA LITA ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti