torstai 19. heinäkuuta 2012

Kalakipposet ALEsta

Käväsin lukemassa s-postiani tänään ja huomasin, että Mustista ja Mirristä oli tullut viesti otsikolla "Suuri ALE on alkanut!". Yleensä poistan tälläiset ALE-viestit samantien, mutta nyt tuli tunne että täytyy katsoa. Ja sieltähän löytyi M&M:n sivuilta tarjouksista mun viime talvesta saakka ihailemat kalakupit -50% ! Puhuin noista ihanista kalakupeista jo aiemmin ( voit lukea ihasteluni täältä ). Lisäksi mukaan tuli ihana Pampered Princess -kulho, jonka saa Lita omakseen perjantaina. Lita tosiaan on tulossa takaisin kotiin pentuineen perjantaina alku illasta. Laitan viikonloppuna heti kuulumisia.

Herra Niba ja uusi kuhlo 

"Olisko se ruoka mitään?" 

Nuppu tuli kurkkimaan parvekkeelle, että mihin ihminen katosi kun ei se laittanutkaan ruokakippoon raksuja. Minäpä olin ottamassa kuvaa Litan uudesta kulhosta. Sisällä oli sen verta hämärää, ettei ilman salamavaloa saanut kunnon kuvaa kulhosta. 

Äkkiä kyllä löytyi kissat keittiöstä, kun sinne menin ja aloin kaivamaan kaapista kissojen raksuja. Nuppu hyppäsi omalle paikalleen jakkaran päälle, Nelli meni pöydällensä ja Pipsa pomppasi toiselle baarijakkaralle. 

Nuppu ja uusi vaaleanpunainen kalakuppi.
Ja oma paikka jakkaralla.
Nuppu on kyllä jännä kisuli. Se ei suostu syömään raksuja muualla kuin tuon jakkaran päällä. Jos Nupun nenän eteen laittaa raksukipon vaikka lattialla, on hyvin todennäköistä, että Nuppu jättää kipon huomioimatta ja hyppää jakkaran päälle. Siinä se sitten odottaa kunnes raksukippo tulee nenän alle.

Nelli ja uusi vaaleanpunainen kalakuppi.
Ja oma paikka pöydällä.

Ajattelin nyt ruveta antamaan Pipsalle omaan kulhoon raksuja ja tuo baarijakkara taitaa olla ihan hyvä paikka syömiselle. Olen myös kovasti pähkäillyt, että mitkä raksut olisi Pipsalle parhaita. Pitäisikö kokeilla RC:n Brittiläisille tarkoitettuja raksuja vai Applawsin raksuja, jotka tuntuvat olevan laadultaan aika lihaisia tai kenties jotain ihan uutta? Pitäisiköhän tilailla Zooplussasta..

Pipsa ja uusi vaaleanpunainen kalakuppi.
Ja uusi paikka baarijakkaralla.  

Niba ja Jekku äijämäisillä kulhoillaan.
Nyt niilläkin on omat, kun Pipsa sai oman kalakipon.
Alapuolella olevassa kuvassa näkyy hyvin se mitä kissat meillä paljon harrastavat. Eli istua kököttävät keittiönpöydällä ja tuijottavat ulos maailmaan. Ei taida kisulit oikeen ymmärtää mitä siellä ikkunan toisella puolella todellisuudessa on ja että me ollaan korkealla kerrostalossa eikä ne pienet liikkuvat asiat ole mitään ötököitä vaan ihmisiä ja autoja.

Älkää välittäkö likaisesta ikkunasta. Lupaan pestä sen...ennen joulua...2015. 

Kyllä maatiaiskissakin osaa olla ihana. <3

Meidän ihana Hitleri 

Mukavaa loppu viikkoa täältä viiden kissan seasta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti