sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Namskis ! #5


Poikkesin eilen kauppareissulla äkkisesti Mustissa&Mirrissä hakemassa Nellille vähän täydennystä kana-varastoon. (On muuten M&M:n kanta-asiakkuus ihan kätsy, kun saa niitä bonusrahoja) Silmääni pisti Applawsin Cat Kitten Chicken. Pienessä mielessä siinä käväisi sitten ajatus, että pitäisikö koittaa söisikö Nelli tätä. Nelli on kumminkin hyyyyvin pieni kissa, joten pieni ylimääräinen rasva ei varmasti olisi pahitteeksi. Toisaalta Nelli on niin tarkka ruuistaan, että voipi olla ettei neiti suostu edes maistamaan, vaan nuuskasee kerran ja tassuttelee sitten pois.

Applaws Cat Kitten Chicken 70g

Hirveästi ei ole eroa normaaliin adulteille tarkoitettuun ruokaan, mutta jotain pientä eroa kyllä löytyy. Kanan määrässä on eroa 26%, mutta kitten versiossa on munaa 20%, tonnikalan maksaa 5%, kalaöljyä 5% ja öljyä 2%, joita ei adultissa ole laisinkaan. Vettä on kitten-versiossa vähempi kuin adultissa. 

Applaws Chicken 70g

Voi olla, että joku pitää erittäin tyhmänä syöttää kitteniä aikuiselle kissalle, mutta tarkoitus ei ole vaihtaa kokonaan kitten-tuotteisiin, joten don't panic. Silloin tällöin voi tehdä ihan hyvää, jos Nelli saa hieman enemmän rasvaa itseensä. Eläinlääkärit ovat kyllä aina sanoneet, että Nelli on meidän kissoista sen kokoinen, mitä kissojen kuuluu olla. Omaan silmään Nelli näyttää vaan niin hirveän pieneltä !~.~ ------------------------------------------ ~.~

Lisäys !


Nyt on Applawsin Cat Kitten Chicken maistatettu ja niinhän siinä kävi, mitä ajattelinkin. Nelli haistoi kerran ja läks sitten menemään. Ihme kyllä ei kelvannut edes meidän suur-syöjille Pipsalle eikä Jekulle ! Täytyis siis olla yöks.


Applawsin Kitten Cat Chicken with egg, ei ollut meidän raadin mieleen laisinkaan !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti