tiistai 31. heinäkuuta 2012

Pentu päivitys; ikää 2vko1pv

Pennuilla aukesi silmät viime viikolla. Viimeisellä aukesi 26.7. eli ikää oli 2vkoa. Kaikkien silmiä putsasin aluksi keitetyllä vedellä. Nyt olen putsannut enää yhden tytön, jonka silmät tuntuu olevan kokoajan vähän kosteammat kuin muilla. 


On hauskan näköistä kun tulee aamupunnituksen aika ja vaavelit vielä nukkuvat kunnes avaat pesä vetoketjun ja toivotat hyvät huomenet. Alkaa semmoinen möngerrys ja vikinä että hellanlettas.


Yksi pennuista on erittäin leikkisä, nimittäin Lilac. (Nimi on nyt vähän jäänyt lilan kynsilakan vuoksi) Tämä tulee heti ensimmäisenä huuteleen pesän reunukselle kun vetoketjun avaa. Nämä videot ovat viime torstailta, joten tällä hetkellä heidän liikkeet ovat jo paljon varmemmat kuin mitä näissä videoissa näkyy.  


Välillä meinaa edelleen tulla ja tuleekin riitaa pentujen kesken nisistä. En tiedä mikä kumma siinä on, mutta parin pennun on aina pakko päästä samalle nisälle. Välillä on hieman hurjan näköistä kun pienet tappelevat paikasta. He meinaan ihan kunnolla kiskovat ja painelevat kaveria alaspäin päästäkseen itse nisälle.  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti