lauantai 14. heinäkuuta 2012

Pipsa the heart-monster


Did someone say something about some hearts? 
Kaikista maailman kissoista Pipsa on varmasti viimeinen, jonka ajattelisi syövän niinkin inhaa kuin porsaan sydän, mutta ei ! Tämä on oikea sydän-monsteri. Olen varmaan aiemminkin maininnut, että Pipsa ja Jekku on oikeastaan ainoat, joiden voin sanoa himoitsevan porsaan sydäntä. Se taitaa olla harvoja herkkuja, joka saa heidät hyppäämään keittiöntason päälle. Meillä kissoilla ei ole asiaa keittiöntasolle. Pakko kyllä heti myöntää,  että tosiaankin jossain tilanteissa Nelli saa syödä herkkunsa tason keittiötason päällä.

Tässä on kaikki mitä tarvitset, jos haluat tuhota jonkun sydämen, niin siis jonkin eläimen sydämen. Ja tuhota tarkoittaa pilkkoa sopiviksi palasiksi annospusseihin. 
 Olen aina ennen pilkkonut sydämet pienellä veitsellä. MIKSI IHMEESSÄ? Olen joutunut oikeen kunnolla tekemään työtä, jotta olen saanut sydämen tuhottua. Nyt kun oli kunnon kokoinen veitsi ja se oli vielä kaiken lisäksi terävä, ei minulla ollut minkäänmoisia ongelmia !

Pilkoin sydämet taas yhden kerran annospusseiksi pakkaseen. Sieltä otan sitten kerran päivässä yhden pussin. Saa Jekku sitten leikkiä metsästäjää. Täytyykin joskus ottaa videolla Jekun sydämen-metsästys. Se on aika hassua puuhaa. Niin ne kissat taitaa luonnossakin leikkiä esim. hiirillä ja linnuilla. Ensin vähän heittelee ympäriinsä ja sitten alkaa syömään.

Kissa on loppujen lopuksi peto, jota ohjaa synnynnäinen halu metsästää, ei nälkä vaan juuri metsästys. Metsästämiseen kuuluu oma sarjansa toimintoja. Aluksi saalista vaanitaan, tilaisuuden tullen hyökätään. Sitten saalis napataan ja lopuksi syödään. Näin käy myös meillä tuhotun sydämen palasille. Tämä toimintojen sarja näkyy usein myös leikeissä.

Hieman päälle 2e:lla saan kissoilleni 5-6 päiväksi sydäntä tarjolle. Mielestäni ei todellakaan pahan hintaista.

Huomenna pääsee käsittelyyn tämä paketti tätä herkkua(?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti