sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

"Ring ring" rings the bell

<3
En sitten kerennyt ottamaan kuvia pikkusista tänään kun vieraita on käynyt aamusta saakka ja viimeinen lähti tossa tunti-pari sitten. Jospa huomenna kerkeisin? Näistäkin kuvista saan kiittää hyvää ystävääni Tiiaa.

Tack ! 


Lita katsoo tarkkan, mitä vauvalle tehdään. On se vaan niin hyvä äiti. 

Sain tänään vaa'an kissojen punnitusta varten jos tuossa kymmenen pintaan suoritin ensimmäisen punnituksen. Suurin pentu oli tyttö, jolla painoa oli 235g ja kevyin oli tyttö, jolta löytyi grammoja 208. Huomenna täytyy nousta ylös viimeistään kymmenen aikaan, jotta saan punnittua pennut noin 12h iltapunnituksen jälkeen. 

Punnituksen jälkeen vauvat hakeutui toistensa luokse. 
Litallakin on ollut tänään rankka päivä, kun on käynyt vieraita katsomassa vauvoja ja aina täytyy seurata perässä, että minne vauvoja viedään. On se niin ihanan näköistä kun vauvan laittaa takaisin pesään, niin Lita kaappaa pennun syleilyyn ja alkaa hoitamaan tätä.

Ylpeä äiti !
Go girl Lilac !  

Ennen lähtöä ystäväni otti kuvia pennuista ja siinä sitten ystäväni totesi että "tällä on toinen silmä auki!". Niinhän se oli. Nyt täytyy siis aloittaa silmien putsaaminen keitetyllä (ja tietenkin jäähdytetyllä) vedellä, sillä silmät rähmivät aika paljon tässä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti