tiistai 21. elokuuta 2012

Ilmanputsari

Me hankimme viime viime vuonna Electroluxin ilmanpuhdistajan siinä toivossa, että se auttaisi kodin raikkauden ja kissankarvojen kanssa. Ja täytyy kyllä myöntää, että se auttaa ! Eihän se nyt kissankarvoja kokonaan saa katoamaan, mutta huomattavasti paremmalta näyttää tasot ja lattia kun tuo tuossa eteisessä huutaa. Putsarin saa neljälle eri tasolle, joista ykkönen on melkein äänetön ja turbo taas äänekäs, mutta super tehokas. Hintaa putsarilla oli melkein 300e.

Tältä näytti aktiivihiilisuodatin parin kuukauden putsaus-tauon jälkeen.

Putsaria täytyy puhdistaa sisältäpäin aina välillä. Laitteessa on kyllä Filter-merkkivalo, joka syttyy palamaan kun siivousta sisäpuolelle tarvitaan. Me olemme kuitenkin puhdistaneet hieman useammin, sillä mitä puhtaampi tuo aktiivihiilisuodatin ja HEPAsuodatin on, sitä raikkaampi on puhallettava ilma. 

Tältä aktiivihiilisuodatin puolestaan näyttää puhtaana, putsaus tapahtuu ihan vain imuroimalla. 

Molempien suodattimien takana on tämän näköinen härveli. 

Unohdin ottaa kuvaa tuosta HEPAsuodattimesta, mutta eipä siinä mitään niin kovin ihmeellistä olekaan. Sen voi pestä tarpeen vaatiessa, mutta meillä ainakin kestä parin päivän ajan, että suodatin kuivui ja putsari pystyi puhaltamaan puhdasta ilmaa ulos.

Tämän näköinen vehje meillä eteisessä seisoo :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti