sunnuntai 19. elokuuta 2012

Onkelmia onkelmia

Huoh! Mihinkähän tämä elämä täällä meidän sirkuksessa on menossa.

Niba, Jekku ja Pipsa eivät oikeen pidä Litan vauvoista eikä Niba ja Jekku pidä Litasta. Veljekset ovat saaneet nyt niin turpaansa Litalta kun tämä puolustaa pentujaan. Mitä menevät sähisemääb toisen pienokaisille!

Viikonlopun aikana Niba ja Lita ovat ottaneet yhteen melkoisella raivolla. En ole koskaan nähnyt kissojen tappelevan niin eikä ollut miehenikään. Kasvattaja sitten ohjeisti ettei Litas ja Nibaa saa laittaa samaan huoneeseen niin kauan kun pennut ovat täällä.okei, sekin jo vähän mietityttää, että mitäs siinä vaiheessa kun pennut ovat 10-12vkoa enkä voi pitää kaikkia menemässä täällä pitkin kämppää? Eikö tuo makkari käy pieneksi niille?

No nyt sitten Niba on alkanut pelkäämään Jekkua ihan todenteolla! Voi elämä sanon minä! Niba on eilisestä saakka makoillut vessanoven takana olevan lipaston päällä eikä muuta tee kuin sähise sieltä muille.

Tuossa hetki sitten kuului jännää vinkunaa keittiöstä sähinän ja murinan kera. Menin katsomaan ja siellä Niba kökötti keittiöntasolla murisemassa Jekulle. Annoin Jekulle lähtöpassit hetkeksi ja annoin Niban syödä rauhassa. Sitten tarjosin kaikille herkkutankoa ja houkuttelin Niban alas tason päältä. Kaikki söi yhdessä sovussa, Niba ja Jekku vierekkäin. Ajattelin että okei, hienoa! Tampsin takaisin pedille ja sama vinkuna sähinä murina alkoi uudelleen. HUOH!

Nyt olen maannut yli tunnin sängyssä miettien että mitä tässä tapahtuu, mitä meidän täytyy tehdä. Miehelle uskottelen että kaikki on ihan hyvin, että kyllä se siitä, mutta en olisi niin varma. Jos meidän kuusikko alkaa kääntymään toisiaan vastaan, niin sitten kyllä täytyy Litan ja pentujen mennä kasvattajan luo. Mutta mitäs jos sekään ei pelasta tämän hetken tulehtuneita välejä? Kuka sitten joutuu lähtemään? :-/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti