tiistai 7. elokuuta 2012

Pipettius-Pipsa


Meillä on ollut hieman sähisevää kansaa täällä viime viikkoina ja suurin syy on varmasti kissanpennut. Aina kun ovi "kiellettyyn" makuuhuoneeseen aukeaa, tulee kaikille kissoille halu päästä sinne tutkimaan. Ja onko se ihme. Sieltä tulee jänniä tuoksuja ja siellä on jotain hyvin outoa, pentuja.

Vielä pentuja ei päästetä pois makkarista, sillä ne ovat hyvin pieniä vaikka ovatkin jo kasvaneet. Puhuimme kasvattajan kanssa, että jos sitten 5vkosta eteenpäin katsottais muihin kissoihin totuttamista, mutta nyt vielä ainakin annetaan olla ihan omissa oloissaan. Olemme kuitenkin pikkuhiljaa päästäneet muita kissoja käymään pikkumiukujien makuuhuoneessa, jotta he tottuisivat niihin. Osan "vanhoista" kissoista Lita päästää lähelle pentujaan, mutta osaa ei. Pipsa on meillä se, joka on saanut Litan sähisemään, mutta myös Pipsa sähisee pennuille, joten Lita vain suojelee vauvojaan. Olemme aina ajatelleet Pipsan olevan hirmuisen kiltti kissa, joka ei tekisi pahaa edes kärpäselle, mutta olen alkanut miettimään että josko ulkokuori pettäisi tässä tilanteessa. Pipsa on muutoin todella ihana ja kiltti kissa, mutta jotenkin tuntuu siltä, että Pipsa tuntee pentujen olevan uhka ja siksi Pipsa kokee tärkeäksi suojella omaa reviiriään. Onneksi vielä ei ole alkanut pissailut..

" Mitä ihmettä tuolla makkarissa on? "

Pipsa on ollut kummallisen leikkisä tässä viime viikkoina. Varsinkin kissanminttu-ongelman parissa on jaksettu puurnata. Ei sillä etteikö uni ja ruoka olisi maistunut ! Saas nähdä löytyykö Pipsasta vielä nuoren kissan leikkisyys kun pikkumiukujat pääsevät temmeltämään ympäri huushollia.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti