perjantai 24. elokuuta 2012

Pikkumiukujat ja astialla käymisen harjoittelu

Iita opettelee pissa-astialle.

Täällä on nyt toista viikkoa opeteltu pissa-astialla käymistä ja voin sanoa sen olevan edelleen hieman hakusessa. ( Kirjoitin viime lauantaina siivousprojektistamme, joka aiheutui pentujen pissailusta ja jätöksistä. Siitä voit lukea täältä. ) Kaikista ärsyttävintä tässä on se, että kaikkien tuossa yhdessä makkarissa asustavien masu on kuralla ja jätökset haisevat kiitettävästi. Meidän koko koti haisee nyt ihan kissankakalta. Not cool ! En ole kehdannut pyytää edes vieraita tänne tuon hajun vuoksi. Eikä auta vaikka joka päivä putsaisi nuo makkarin kaksi astiaa ja ikkuna olisi auki 24/7. Olisi ihan kiva jos pentujen ja Litan masu asettuisi normaaliksi, niin ehkä täällä ei haisisi niin kovasti.

Vilperi oli ensimmäinen joka ymmärsi pissata astiaan.
Vaikka tässä tosiaan on mennyt jo reilu viikko noiden pissa-astioiden kanssa, niin edelleen pissaa ja kakkaa löytyy lattialta vaikka kuinka. Tänä aamuna oli ehkä inasen vähemmän kuin eilen aamulla, mutta siihen saattaa olla syynä se, etten antanut yhtä myöhään eilen ruokaa kuin mitä annoin toissa iltana.

Tänään taas imuroittin ja pesin höyrymopilla lattiat Litan makkarista. Hitto soikoon kuinka likaiseksi nuo pienet saavat lattian alle viikossa. Aluksi meillä oli astian alla vain sanomalehteä, mutta viime tiistaina kasvattaja toi mukanaan vahakangasta, jota laitettiin astioiden alle. Onhan sitä helpompi putsata kuin laminaattia ja suojaa se tottakai myös laminaattia, mutta kun on laiskanpuoleinen mies, niin laitettiin vielä vahakankaan päälle sanomalehteä, jotta kurakakkojen ja pissojen putsaus olisi mahdollisimman helppoa.

Rosa halusi kokeilla äitin pissa-astiaa. Putosi hienosti tuonne eikä osannut tulla pois.

En ole uskaltanut katsoa sohvan alle viime lauantain jälkeen. Pelottaa että siellä odottaa samanlainen järkytys. Ehkä huomenna rohkaisen itseni ja kurkkaan?


2 kommenttia:

  1. Sulosia näin päältä päin, käytökseltään puolestaan riiviöitä :-)

    VastaaPoista