sunnuntai 26. elokuuta 2012

Pikkumiukujat 6vkoa1pv

"RAAAAWR"
Pennut ovat nyt 6 vkoa ja 1pv ikäisiä ja näyttävät aivan kissoilta. Ei ole enää mitään maailman pienempiä rääpäleitä vaan oikeita termiittejä ja vauhtipesiä! Päivät kuluu leikkien ja nukkuen. Edelleen pennut nukkuvat paljon varsinkin leikittämisen jälkeen tuntuu että pennuilta yksinkertaisesti loppuu virta. Sitten ei pysy silmät enää auki. 

"I can get it ! "

Vilperi ja suttunaama  :-)
Leikkirata on ollut hyvä leikittäjä pennuille kun itse ei kerkiä kokoajan olla leikkimässä. Varsinkin viikolla tuntuu että tunnit loppuvat kesken päivässä kun pääset töistä kotiin. Äkkiä onkin taas nukkumaanmenon aika.Lita ei enää hirveästi viihdy pentujen kanssa tuolla makkarissa, vaan kaapii ovea merkkinä siitä, että nyt pitäisi päästä pois. Uskoisin että Lita valmistaa pentuja siihen, että pian pitää pärjätä omillaan. Vierotus on alkanut. Kyllä Lita kovasti pitää pentujen puolia eikä siedä yhtään muiden kissojen sähinää pentuja kohtaan. Täällä on muristu jos jollekkin. Vieläkin jännittää, että kuinka käy Niban ja Litan kun pennut viedään ja elämä palaa normaaliksi 6 kissan arjeksi. Jatkuuko sähinä ja tappelu vai palautuuko sopu...


Pennut ovat kovia syömään edelleen. Uutena ollaan kokeiltu jauhelihaa ja possunsuikaleita. Jauheliha ei ole maittanut, mutta possunsuikaleet tuntuvat olevan suurta herkkua. Raakaliha onkin ollut pennuilla 1 osa päivän ruokalistaa. Ruokaa annetaan 3-4 kertaa päivässä ja 2 annospussia/-tölkkiä/-vuokaa kerralla. Vettä menee myös hurja määrä. Noita valkoisia kuppeja on kaksi makuuhuoneessa ja joka päivä ne saa täyttää. 

Vili <3
Pennuille on löytynyt mahdollisia ostajia. Tai ainakin niistä ollaan kyselty kasvattajalta. Vähän tuntuu pahalta ajatella, että pennut täältä lähtevät, mutta toisaalta kun ajattelee niin kyllä tätä rumbaa on joutunut jo kestämäänkin. En olisi koskaan uskonut että pennuissa on ihan näin kova työ, vaikka nyt alkaa helpottamaan kun pissaa ja kakkaa on lattialla päivä päivältä vähemmän. Pennuilla ja Litalla on 3 pissa-astiaa tuolla ja silti ne on putsattava joka päivä vähintään kerran. Ja koska pissa-astiat ovat avonaisia, haisee meillä täällä kotona todella pahalta melkein kokoajan. Miehellä on mennyt hermot jo useampaan otteeseen tästä syystä. Vieraita ei olla kehdattu pyytää pariin viikkoon laisinkaan, koska ei-kissaihminen tulisi pyörtymään. Varmaan kissaihminenkin pyörtyisi. 

Vielä nassukuvat kaikista !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti