keskiviikko 22. elokuuta 2012

Niba pelkää valkoista kissaa

Kännykän kameralla otettu kuva ja sen huomaa...

On täällä ollut sellaista menoa etten tiedä enää asunko kotonani vai sirkuksessa. Niba tosiaan on ollut aivan pelosta jäykkänä viime viikonlopusta saakka. Ei uskaltanut tulla laisinkaan pois vessanoven takaa lipaston päältä. Ei käynyt syömässä eikä astialla. Oikeastaan vain
mieheni seura sai Niban uskaltautumaan alas lipastolta ja menn astialle. Ruuan Niba sai lipastolle. Ja koska Niba on sähissyt ja murissut täällä, on puolestaan Nelli ollut tämän vuoksi peloissaan ja pissaillut vähän minne sattuu.

Eilen Niba tuli alas lipastolta kun Litan kasvattaja saapui katsomaan pentuja. Kasvattajan mukana tulleet hajut ilmeisesti voitti Niban pelot. Kumminkin lipasto oli paikka minne Niba jäi meidän ihmisten mentyä nukkumaan.

Yöllä heräsin kissojen mekkalointiin ja huomasin Niban olevan meidän sängyllä. Niba sai tietenkin heti kovasti rapsutuksia ja hali-yrityksiä, vaikka uni painoi meidän ihmisten luomia. Aamulla sitten kun nousin herätyskellon soidessa, lähdin normaaliin tyyliin suoraan keittiöön antamaan ruokaa kissoille. Tällä kertaa Niba liittyi seuraan! Jes! Ja Niba piti normaalia "wa wa"-ääntänsä kun rapistelin raksupussia.

Tänään Niba on kyllä taas viettänyt paljon aikaa lipaston päällä, mutta sähinää ja murinaa ei ole ollut. ( Nyt noin 4min tämän kirjoittamisen jälkeen kuulen kuinka Niba tuolla murisee ja sähisee, hemmetti )

Nyt puolestaan kissoja villitsi aukinainen klooripullo vessassa. Oli eilen ilmeisesti vahingossa jäänyt pullo auki ja en tiedä mitä oli tapahtunut kun mies tuli sanomaan että "ei kovin fiksua jättää klooripulloa auki, se ilmeisesti kaatui pesukoneen päälle ja nyt kellos on kissankusessa." En vaan ymmärrä miten tuo on mahdollista, sillä pullo näytti varsin kiinninäiseltä kun sitä pesukoneen päällä katselin. Varmasti mies itse sählännyt!

Pst! Kannattaa muuten pestä pissa-astiat kloorilla, sillä kloorissa on jotain mikä houkuttaa kissat pissaamaan.

Täällä Niba on oleskellut viime perjantaista saakka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti