keskiviikko 8. elokuuta 2012

Nellin uusi peti

Nellin uusi torkkumispeti.
Tilasin kissoille uuden pedin ihanasti nettikaupasta nimeltä Hyvän tuulen puoti. Törmäsin kyseiseen petiin eräässä ryhmässä facebookissa ja peti olikin aikamoinen hitti, sillä yhden illan aikana kaikki nettipuodin pedit tilattiin loppuun. Laitoin viestiä kyseiseen puotiin ja aluksi sanottiin ettei petejä saada uusia, mutta ilmeisesti suuresta painostuksesta niitä lopulta saatiin ja niin sain minäkin omani. 

Pedin oikea hinta on 129e ja nyt se oli kesä-ALEssa vain 49,95e. 

Mielestäni hinta ei ollut paha, sillä se mielyttää minun silmääni, muta myös Nelli on tuntunut löytävän siitä turvallisen nukkumapaikan. En ole nähnyt Nelliä niin rennosti nukkumassa missään muualla meidän kodissamme kuin sängyllä minun vieressäni, mitä Nelli on nyt nukkunut uudessa pedissä. 

Oletteko koskaan miettineet paljonko kissa nukkuu elämänsä aikana? Tai katsoneet paljonko kissa nukkuu päivässä? Se on aika hurja määrä. Luin erään jutun täältä, jossa kerrotaan kissan nukkuvan noin 65% elämästään, mikä tarkoittaa noin 7h valveillaolo tuntia. Näistä prosenteista kissa nukkuu 50 torkkuen kevyessä unessa ja 15 syvässä unessa. Kissanpennut nukkuvat ensimmäiset 3 ikäviikkoa 90% ajasta.

Pst ! Tiesitkö ettei yksikään muu eläin siirry täydestä unesta täyteen virkeystilaan yhtä nopeasti kuin kissa ! Ja vain 7% kissoista kuorsaa unissaan kun koirilla prosentti on 21.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti